• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

13.03.2018

Відкрито реєстрацію на благодійний забіг в рамках 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon

20 травня у Дніпрі під час 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon вже вдруге відбудеться благодійний забіг на дистанцію 2 км.

Збір благодійних коштів став невід’ємною частиною бігових заходів компанії Run Ukraine, долучитися до яких може кожен українець. Здолати дистанцію 2 км у вільному темпі можливо навіть без спеціальної підготовки.

Мета благодійного забігу в рамках 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2018 – зібрати кошти на реабілітаційне обладнання для Дніпровської обласної дитячої клінічної лікарні, а саме, для відділення ортопедії. 50% стартового внеску підуть на благодійність.

Під час минулорічного благодійного забігу на дистанцію 2 км в рамках 2nd Interpipe Dnipro Half Marathon завдяки небайдужим учасникам благодійного старту та партнерам було зібрано 72 250 грн. на придбання спортивного протезу руки для ветерана АТО Руслану Мураєву.

Реєстрація на благодійний забіг 2 км триває на офіційному сайті dniprohalfmarathon.org.

Традиційно INTERPIPE Dnipro Half Marathon відбувається за підтримки Дніпровської міської ради, Федерації легкої атлетики Дніпра та безпосередньо її президента – Марини Філатової.

Бігові маршрути 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon розраховані на спортсменів із різним рівнем підготовки: 2 км, 5 км, 21,0975 км та естафети.

Титульний спонсор – INTERPIPE.
Організатор – Run Ukraine.
Співорганізатор – біговий клуб Start Dnipro.

Для ЗМІ:
Прес-реліз укр.:https://goo.gl/Hhzhrv
Прес-реліз рос.:https://goo.gl/e5T9Ws

Контакти:
Оксана Модієвська
моб.тел: + 380 50 24 37 150
email: [email protected]
Вікторія Веремієнко
моб.тел: +380 67 99 52 767
email: [email protected]