• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

28.03.2018

У Дніпрі презентували 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon

26 березня у Дніпрі відбулась презентація третього за ліком Дніпровського міжнародного півмарафону – 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon, який відбудеться 20 травня. Цього року, захід стане одним з наймасовіших півмарафонів країни, адже у ньому візьме участь майже 3500 тисячі бігунів: як любителів, так і професійних бігунів.

 

Організатори дніпровського півмарафону компанія Run Ukraine під час презентації розповіли про цьогорічні дистанції 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon, традиційно це індивідуальні забіги: 21,0975 км, 5 км та 2 км, а також естафета 3х5+1х6. А дистанцію у 10 км змінено на естафету 1х10+1х11.

 

Для того, аби дніпряни змогли якнайкраще підготуватись до майбутнього старту, організатори заходу, компанія Run Ukraine разом з INTERPIPE запускає серію безкоштовних тренувань Open Run Day, які пройдуть у чотирьох містах: Дніпро, Кам’янське, Новомосковськ та Нікополь. В програмі заплановано по 4 тренування Open Run Day та одному тестовому забігу Long Training. Перше тренування вже відбудеться 31 березня у Дніпрі.

 

“Унікальність 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon в тому, що він виходить за межі міста. Саме тому, було прийняте рішення проводити безкоштовні тренування у 4-х містах Дніпропетровської області. І все це доступно та безкоштовно для кожної людини, таким чином ми робимо біг не просто доступним, а й популяризуємо можливості, знайомимо людей з тренерами, говоримо про важливість підготовки, та інших критеріях. Друзі приладнуйтесь до одного з найбільших півмарафонів в Україні”- розповідає Генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Також цього року збільшився загальний призовий фонд – 85 600 грн., минулого року він складав 49 600 грн. Переможці дистанції 21,0975 км будуть нагороджені з 1 по 5 місце, окремо жінки та чоловіки, а також окремо відбудеться нагородження за віковими групами, з 1 по 3 місце.

 

Фінішери фінішери головних дистанцій отримають медалі з оновленим дизайном, який базується на зображенні головного символу міста, а естафетні медалі виконані у вигляді сходинок які символізують те, що для досягнення своєї мети, команді потрібно здолати шлях вгору.

 

Чим більше буде таких стартів як Interpipe Dnipro Half Marathon, тим більше людей ми зможемо мотивувати займатися спортом, і дамо можливість професійним спортсменам проявити себе і показати високі результати. Interpipe Dnipro Half Marathon- це справжнє спортивне свято для гостей та жителів міста.”- коментує засновник громадської організації Start Dnipro, співорганізатор INTERPIPE Dnipro Half Marathon, Президент Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області Марини Філатової.

 

Під час 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon вже вдруге відбудеться благодійний забіг на 2 км, метою якого є збір коштів на реабілітаційне обладнання для Дніпровської обласної дитячої клінічної лікарні, а саме відділення ортопедії. 50 % від стартового внеску підуть на благодійність.

 

Приклад Інтерпайп довів, що заняття спортом у складі великої корпоративної команди надзвичайно мотивують. У нас є люди, які позаминулого року бігли 2 км, а цьогоріч планують 21. Тому ми починаємо проект для офісних працівників – office challenge. Керівники 12 компаній Дніпра протягом семи тижнів під керівництвом тренера будуть готуватися до першого в своєму житті забігу. Ми хочемо довести, що на біг можна знайти час, навіть коли ти керівник великої компанії. Серед учасників ІНТЕРПАЙП, Varus, Softserve, банк Кредит Дніпро, Kiddisvit, Stekloplast, Vodafon, бренд емальованого посуду Laurel, Біосфера, КБ Південне, Мыші Бляхера, засновниці проекту Будь в UA”- зазначив директор з корпоративних відносин ІНТЕРПАЙП Дмитро Кисилевський.

 

У цьому році 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon отримав найвищу оцінку – 5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації. Це найвищий рівень сертифікації та оцінювання, який розроблений провідними фахівцями цього Європи.

 

Довідка:

3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon – дніпровський півмарфон, що вже став традицією міста та його мешканців. Цього року організатори заходу компанія Run Ukraine очікує більше 3500 учасників та 10000 глядачів, не лише з України, а й з закордону. Традиційно INTERPIPE Dnipro Half Marathon відбувається за підтримки Дніпровської міської ради, Федерації легкої атлетики Дніпра та безпосередньо її президента – Марини Філатової.

 

Титульний спонсор – INTERPIPE.
Організатор – Run Ukraine.
Співорганізатор – біговий клуб Start Dnipro.

Офіційний сайт події https://interpipe.dniprohalfmarathon.org/

 

Для ЗМІ:

Прес-реліз укр.:https://goo.gl/o26K3e
Прес-реліз рос.: https://goo.gl/PfYQDS
Завантажити фото: https://fex.net/561168040063

 

Оксана Модієвська
моб.тел.: +380 50 243 71 50
email: [email protected]

 

Вікторія Веремієнко
моб.тел: +380 67 995 27 67
email: [email protected]