• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

27.05.2019

Знаходьте себе на фото та вигравайте подарунки від Suzuki

 

Конкурс #runwithSuzuki триває. Кожен, хто був присутнім 26 травня на 4th Іnterpipe Dnipro Half Marathon, мав можливість відчути себе справжнім переможцем забігу в фотозоні офіційного автомобільного партнера Run Ukraine Running League 2019 бренду Suzuki.

 

Шукайте свої фото, які було зроблено біля оновленого кросовера Vitara, на офіційній сторінці Dnipro Half Marathon в Facebook або в альбомі за посиланням. Опубліковуйте їх на своїй сторінці в Instagram з хештегами: #runwithSuzuki та #runwithSuzukiIDHM до 12.00 години 28 травня 2019 року.

 

Нагадуємо, що наприкінці кожного з шести етапів Ліги буде визначено 10 фіналістів, які отримають брендовані спортивні пляшки та рюкзаки від Suzuki. 5 листопада 2019 року серед 60 щасливчиків відбудеться фінальний розіграш участі в одному з забігів: eDreams Mitja Marató de Barcelona (21 км) або Zurich Marató Barcelona (42 км).

 

Пам’ятайте – кількість ваших фото прямопропорційна кількості шансів на можливість пробігти вулицями одного з найкрасивіших міст в світі!