• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

02.04.2018

Цими вихідними жителі Дніпра та Новомосковська відвідали безкоштовні тренувань з бігу Open Run Day

 

31 березня близько півсотні городян зібралися на Фестивальному причалі задля того, щоб відкрити серію безкоштовних тренувань Open Run Day з бігу у Дніпрі.

 

Привітав бігових однодумців Генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький: “Ми щиро раді вітати вас на відкритому тренуванні з бігу Open Run Day у Дніпрі. Особливість цих тренувань у тому, що усі бажаючі можуть найкрайкраще підготовутись до півмарафону 3rd Interpipe Dnipro Half Marathon, який відбудеться вже 20 травня. Адже саме на тренуваннях Open Run Day присутні досвідчені тренери, що допоможуть вам тренуватись та дадуть відповіді на всі ваші питання. Бажаю всім гарного тренування та до зустрічі на старті 3rd Interpipe Dnipro Half Marathon”.

 

Під запальну музику досвідчені тренери Run Ukraine провели інтенсивну розминку для бігунів, після чого близько години тривала пробіжка на Фестивальному причалі, а наприкінці групові фото.

 

А вже наступного дня естафету перейняли жителі Новомосковська та відвідали відкрите тренування з бігу Open Run Day біля Палацу культури Металургів. Перше весняне тренування відбулась в найкращих традиціях: з розминкою від професійного тренера, груповою пробіжкою та великою кількістю фотографій на згадку.

 

На черзі відкриті тренування з бігу Open Run Day пройдуть 14 квітня у Кам’янському та 15 квітня у Нікополі. Детальний розклад тренувань на сайті дніпровського півмарафону: https://interpipe.dniprohalfmarathon.org/open-run-day/.

 

Нагадаємо, що 20 травня у Дніпрі вже втретє відбудеться міжнародний півмарафон 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon.  Для того, аби дніпряни могли якнайкраще підготуватися до майбутнього старту, організатор забігу, компанія Run Ukraine, спільно з INTERPIPE запустили серію безкоштовних бігових тренувань  Open Run Day.

 

В програмі заплановано по 4 тренування Open Run Day у кожному з міст: Дніпро, Кам’янське, Новомосковськ та Нікополь. Тренування з бігу розраховані як для новачків так і для досвідчених бігунів. Також у кожному з цих міст відбудеться по одному тестовому забігу Long Training, під час якого кожен охочий зможе перевірити власний рівень підготовки перед півмарафоном здолавши дистанції 5км, 10 км та 15км на вибір.  Для найактивніших учасників тренувань, організатори підготували призовий фонд Long Training для чоловіків та жінок (1-3 місця) – безкоштовні реєстрації на певні дистанції на 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon.

 

Титульний спонсор – INTERPIPE.

Організатор – Run Ukraine.

Співорганізатор – біговий клуб Start Dnipro.

 

Для ЗМІ:

Реліз укр.: https://goo.gl/DawPj5

Реліз рос.:

Завантажити фотографії:

 

Контакти:

Оксана Модієвська

моб.тел: + 380 50 24 37 150

email: [email protected]

 

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 99 52 767

email: [email protected]