• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

01.06.2022

Виграй лімітований NFT-кросівок від STEPN: колаборація Run Ukraine, Binance та sportbank

Друзі, з радістю оголошуємо про нашу нову колаборацію! Компанія Run Ukraine долучається до глобальної ініціативи криптобіржі Binance, яка стартує 01.06 та триватиме до 15.06. Разом ми розіграємо 10 лімітованих NFT-кросівок від першої у світі Move-to-Earn NFT гри — STEPN.

 

А тепер детальніше!

 

Ми долучились до колаборації провідної світової блокчейн-екосистеми, що включає найбільшу за обсягом біржу торгівлі цифровими активами Binance, яка об’єднала зусилля з провідними лідерами спортивного напрямку: додатком Move-to-Earn STEPN, та єдиним спортивним нео-банком в Україні sportbank

Тож ми разом запускаємо крипто-освітній проєкт для українців, який допоможе розібратися у світі криптовалют та долучитися до головного світового тренду 2022 року — “Move-To-Earn”. Move-To-Earn — ініціатива крипторинку, яка покликана мотивувати користувачів займатись спортом та отримувати з цього заробіток. 

 

Головна мета нашого проєкту — у цей важкий час підтримати Україну та українців, додати мотивації займатися спортом та зробити цей процес цікавішим за допомогою криптовалют.

 

Ми розкажемо, як працює формат Move-To-Earn та подаруємо призи за активну участь в освітній промо-кампанії. Тож ви можете ходити, бігати та заробляти на цьому криптовалюту, що буде додатковим стимулом для тренувань. Для цього знадобиться лише смартфон, GPS-трекер та гаманець на крипто-біржі.

 

В рамках крипто-освітнього проєкту готуємо для вас дві активності: 

 

“Вивчай та Заробляй зі STEPN”

Учасники вивчають освітні матеріали від Binance, проходять опитування та отримують можливість взяти участь в розіграші 7 500$ у токенах BUSD та 5 NFT-кросівок рівня Сommon від STEPN.

“GMT Торгове Спортивне Змагання” 

Учасники торгують токенами GMT на Binance від проєкту STEPN, використовуючи карту sportbank для поповнення гаманця, та беруть участь в розіграші 7 500 $ в токенах GMT та 5 NFT-кросівок рівня Сommon від STEPN.

Деталі конкурсів та умови участі — на платформі Binance

 

Запуск вже 1 червня!

Слідкуйте за нашими анонсами та долучайтесь до головного тренду сучасності — Move-To-Earn!

А щоб не пропустити нічого важливого, підписуйтесь на наші сторінки у Facebook, Instagram та Twitter.