• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

08.05.2018

Вперше під час 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon відбудеться благодійний фандрайзинг марафон

 

Щоб зробити добру справу, не обов’язково чекати завтрашнього дня – зробіть її сьогодні. Компанія Run Ukraine , організатор міжнародного Дніпровського півмарафону 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon разом з Українською біржею благодійності , пропонують кожному охочому долучитися до благодійної ініціативи – “Фандрайзинг марафону- 2018. Дніпро” , завдяки якому будуть зібрані кошти на підтримку проектів від 3 фондів.

 

Фонди-учасники:

  1. Відкриті долоні
  2. Помагаєм
  3. Kiddo

 

“Для нас “Фандарйзинг марафон”, як соціальна ініціатива вже став традицією. Це вже дев’ятий за ліком фандрайзинговий марафон, який ми проводимо з 2014 року. Завдяки підтримки та ресурсам Української Біржі Благодійності та нашого бігового духу відбуваються важливі зміни у житті сотні людей. Ми вже допомогли ветеранам АТО здобути спортивне протезування, дітям з синдромом Дауна – покращити умови для навчання, онкохворим дітлахам – отримати оперативну медичну підтримку. Це лише невеликий перелік добрих справ, які наші учасники зробили за ці роки. Ми продовжуємо підтримувати та розвивати цю традицію і пропонуємо долучитися до неї усім небайдужим дніпрянам ”, – коментує директор з маркетингу та комунікацій Run Ukraine Вікторія Веремієнко.     

 

Для того, аби стати частиною Фандрайзинг марафону , достатньо обрати благодійний фонд, проект та фандрайзера, який вам до вподоби. Збір благодійних коштів триватиме з 7-го до 25 травня включно на платформі Української біржі благодійності” .

Напередодні 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon фандрайзери від кожного фонду будуть готуватися до забігів та привертати увагу до актуальних проблем, закликаючи інших жертвувати кошти.

 

Офіційний сайт Дніпровського півмарафону https://interpipe.dniprohalfmarathon.org/

Офіційний сайт УББ – ubb.org.ua

 

Для ЗМІ:

Прес-реліз укр.: https://goo.gl/WK7t8U
Прес-реліз рос.: https://goo.gl/MWN5Vg

 

Контакти для ЗМІ:

Оксана Модієвська

моб.тел: + 38050 243 71 50

email: [email protected]

 

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]