• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

27.04.2018

Відкрито реєстрацію на дитячі забіги під час 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon

 

20 травня під час проведення INTERPIPE Dnipro Half Marathon відбудуться забіги для наймолодших спортсменів – Kid’s Run.

Kid’s Run – це прекрасна можливість заохотити юних спортсменів до участі у серйозних змаганнях та дати їм змогу позмагатись зі своїми однолітками. Це можливість малюкам проявити себе та здобути свою першу велику нагороду!

 

Традиційно під час INTERPIPE Dnipro Half Marathon учасники Kid’s Run можуть обрати дистанцію відповідно до своєї віковій категорії: 100 м, 500 м, 1000 м. Кожен учасник забігу отримає фінішну медаль.

 

Цього року участь у дитячому забігу Kid’s Run під час 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon платна та коштуватиме 100 грн. Стартовий внесок включає: стартовий номер учасника, медаль фінішера та фінішний пакет учасника.

 

Традиційно організатори пропонують бігунам взяти участь у трьох індивідуальних дистанціях 21,075 км, 5 км та 2 км. А також естафети 1х10+1х11 HeForShe Dnipro Half Marathon Relay та 3х5+1х6 Under Armour Relay.

 

Нагадуємо, що тривають безкоштовні тренування Open Run Day  в рамках підготовки до 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon, яка проходить у чотирьох містах Дніпропетровської області: Дніпрі, Кам’янському, Нікополі та Новомосковську. Ознайомитись з графіком тренувань можна на сайті події.

 

Зареєструватись на подію можна на сайті дніпровського півмарафону: https://interpipe.dniprohalfmarathon.org/