• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

12.12.2019

Відкрита реєстрація на 5th INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2020

У Дніпрі 24 травня відбудеться один з наймасштабніших бігових заходів України 5th INTERPIPE Dnipro Half Marathon. Він є другим етапом Бігової Ліги Ukrainian Majors Running League, яка об’єднує сім бігових змагань у шести містах України: Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові та Запоріжжі. Організатор півмарафону компанія Run Ukraine очікує на майже 6 000 учасників та 9 000 глядачів.

У 2020 році за кожного фінішера компанія спрямовуватиме 1 долар США на благодійність.

“Дніпровському півмарафону виповнюється п’ять років. І ми пишаємось, що саме ІНТЕРПАЙП є нашим партнером у найбільшому з регіональних півмарафонів. Наступні п’ять років будуть сфокусовані не лише на подіях. Ми плануємо сфокусуватися на ідентифікації своїх цінностей та візії, яку несе Run Ukraine та наші проекти. Для кожного з нас приходить час змін та реформації, і важливо, щоб усе це відбувалося взаємно”, – каже генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Дніпровський півмарафон проводиться за підтримки Дніпровської міської ради, а співорганізатором заходу є громадська організація “Старт Дніпро”. Титульний партнер Interpipe Dnipro Half Marathon – промислова компанія ІНТЕРПАЙП.

“Interpipe Dnipro Half Marathon – це знакова спортивна подія для всього міста. Ми раді, що півмарафон продовжує зростати і цьогоріч став найчисленнішим регіональним півмарафоном. І раді, що в промисловому центрі країни він проходить за підтримки української промислової компанії, закоханої в біг. У 2019 році близько 400 співробітників ІНТЕРПАЙП і їхніх дітей вийшли на різні бігові дистанції. До цієї ідеї ми долучили не тільки наших працівників, але й кілька десятків дніпровських компаній. З нетерпінням чекаємо, що у 2020 році Interpipe Dnipro Half Marathon встановить черговий рекорд”, – прокоментувала начальниця управління комунікацій ІНТЕРПАЙП Людмила Новак.

Маршрут головної дистанції 5th Interpipe Dnipro Half Marathon, прокладений у 2 кола і сертифікований АІМS, пролягатиме вздовж Дніпровської набережної, старт і фініш – на центральній Площі Героїв Майдану. 

Кожен з учасників зможе обрати дистанцію до смаку: 21 км, 10 км, 4.2 км, пробігти естафету або “ветеранську десятку” (дистанція для ветеранів АТО). Вперше бігуни, які долатимуть мінімарафон 4.2 км, здобудуть медалі. На наймолодших учасників чекають дитячі дистанції – також із медалями.

Призовий фонд збільшено удвічі: він становитиме 311 200 гривень. Нагороджувати будуть абсолютних переможців серед чоловіків і жінок на дистанції 21.0975 км. Призові розподілять між першими п’ятьма фінішерами серед чоловіків і жінок в абсолютній першості, також грошову винагороду отримають учасники, які посіли перше, друге і третє місця в семи вікових категоріях серед чоловіків і жінок.

 

Нагадаємо, що учасники, які подолають усі сім етапів Ukrainian Majors Running League, отримають почесну медаль від засновників Ліги – компанії Run Ukraine.

Ukrainian Majors Running League, або Ліга українських мейджорів, об’єднує 7 забігів у 6 містах України. За кожний етап бігуни, які візьмуть в ній участь у сезоні 2020, накопичуватимуть бали, а наприкінці сезону найкращі з них отримають нагороди у семи різних класифікаціях для любителів та професіоналів.

 

Реєстрація на офіційному сайті – https://interpipe.dniprohalfmarathon.org/

 

Титульний партнер – ІНТЕРПАЙП

Організатор – Run Ukraine

Співорганізатор – Громадська організація “Старт Дніпро”

 

Контакти:

Ангеліна Дорофєєва

моб.тел: +380 99 139 95 07

email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]