• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

14.02.2019

ТОП-6 подарунків для любителів бігу

 

Ще не всі зимові свята закінчились, але вже необхідно повертатися до звичайного робочого та тренувального режимів. Погода нас поки не балує, але перші сміливці вже вибралися з манежів і підкорили свої дебютні в цьому році кілометри засніженими маршрутами.

Але є і хороші новини, сьогодні День Св. Валентина і довгоочікувана весна, а це означає, що в Україні почнуться вже весняні свята, а бігові змагання увійдуть в свою активну фазу.

 

І щоб не ламати голову та не витрачати ваш час на виснажливі пошуки подарунків, ми все зробили за вас. Перебрали десятки варіантів та підібрали для вас ТОП-6 ідей для подарунків, які подарують вашим близьким, друзям або колегам море позитивних емоцій та драйву – всього того, чого всім часто не вистачає.

 

  1. Тримач для нагород і медалей

Багато кому цей подарунок може видатись простим, проте це саме те, що зазвичай бігуни самостійно собі не купують. Саме завдяки цьому подарунку завойовані медалі здобудуть почесне місце та залишать місце для майбутніх перемог.

 

  1. Подарункові сертифікати

Планувати, відкладати, вибирати забіг і щоразу все оплачувати – досить обтяжливе заняття, інша справа коли ти знаєш, що все готово і потрібно тільки взяти участь. Відмінна ідея для себе або друзів – 5 варіантів послуг на забіги Run Ukraine Running League 2019:

 

Детальна інформація на сайті http://runukraine.org/shopping

 

  1. Навушники

Яке ж тренування чи змагання без музики, а точніше без улюбленої музики та якісного звуку в навушниках. Сьогодні їх вибір величезний, але знайти підходящі, щоб не випадали при бігу з вух і звучали гідно, можна.

 

  1. Книга

У всі часи хороша книга вважалася і вважається безпрограшним подарунком. Сьогодні попит на спеціалізовану літературу з кожним днем ​​тільки зростає, а видавництва зараз багато видають книги найвідоміших бігунів і триатлетів світу. До того ж, за читанням книги ви можете усамітнитися і відпочити, а не продовжувати напружувати зір в моніторі або скролити пальцем стрічку соціальних мереж.

 

  1. Сумка на пояс

Барсеткою таку сумку назвати не дуже хочеться, але без неї поважаючий себе спортсмен не спортсмен 🙂 Відмінний аксесуар для бігу, адже в нього на час пробіжки можна покласти гроші, телефон, ключі від будинку, машини, гелі або невелику м’яку флягу з водою.

 

  1. Біговий годинник або фітнес трекер

Хороший годинник для занять спортом – досить недешеве задоволення, але однозначно одне з найбажаніших. Сьогодні вибір подібних девайсів досить великий і можна вибрати під свій бюджет і потреби. Наприклад, в реальному часі потрібно вимірювання пульсу, швидкості, темпу або планування своїх тренувань