• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

18.10.2021

Тестовий забіг 6-й ІНТЕРПАЙП ДНІПРО ПІВМАРАФОН 2021

30 жовтня, за два тижні до 6-го ІНТЕРПАЙП ДНІПРО ПІВМАРАФОНУ 2021, у Дніпрі відбудеться тестовий тренувальний забіг. 

 

Тестові забіги проводяться у всьому світі для бігунів-любителів, які готуються до довгих дистанцій. На цьому забігу спортсмени мають змогу перевірити свою готовність до півмарафону, отримати цінні поради від професійних тренерів та поділитися досвідом з однодумцями. 

 

Тестовий забіг особливо важливий для бігунів-новачків, які зможуть спробувати свої сили в умовах, максимально наближених до змагальних — зі стартовим номером та чіповою системою фіксації результатів.

 

Тестовий забіг відбудеться 30 жовтня о 9:00 у Прибережному сквері (вул. Набережна Перемоги). 

 

Бігуни зможуть подолати 5, 10, 15 або 20 км (на вибір), залежно від дистанції, яку вони планують пробігти 14 листопада на 6-й ІНТЕРПАЙП ДНІПРО ПІВМАРАФОН 2021.

 

На всіх дистанціях буде забезпечено точки гідратації (кожні 2,5 км), пункти харчування (на 5, 10 та 15 км) та чергування карет швидкої допомоги. 

 

РЕЄСТРАЦІЯ

 

Нагадаємо, цього року 6-й ІНТЕРПАЙП ДНІПРО ПІВМАРАФОН 2021 — останній з п’яти етапів Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 від Run Ukraine.

 

Цього року Бігова Ліга включає п’ять заходів:

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.