• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

25.03.2019

SUZUKI став офіційним автомобільним партнером Run Ukraine Running League 2019

Компанія Run Ukraine та компанія ДП «АВТО Інтернешнл», офіційний дистриб’ютор автомобілів і мототехніки SUZUKI в Україні, підписали контракт про співпрацю. Легендарний японський бренд отримав статус офіційного автомобільного партнера Run Ukraine Running League 2019.

 

У біговій лізі 2019 року пейскари, що під час заходів Run Ukraine Running League 2019 ведуть до перемоги та особистих рекордів атлетів, будуть автомобілі Suzuki, а саме оновлені яскраві кросовери Suzuki Vitara.

“Перш за все, ми щиро вдячні компанії Suzuki за надану довіру та вибір на користь бігових подій. Наша співпраця несе в собі цікаві спец проекти, які допоможуть розкрити унікальність бренду, і створять для наших учасників цікаві активації та сервіси. Suzuki став офіційним автомобілем Run Ukraine Running League 2019. Можливо в 2020 році автомобіль стане головним призом в Running League 2020. Я вірю, що в кожному жарті є частка правди. А поки цей сезон біжимо #RunwithSuzuki”прокоментував Генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Філософія Suzuki побудована на емоційному зверненні до споживача, що відображено у ключовому слогані бренда «Стиль життя», адже автомобілі Suzuki підкреслюють індивідуальність власника та завдяки технологіям допомагають знайти свій унікальний шлях без обмежень.

 

“Ми в Suzuki дуже раді приєднатися до спільноти бігунів та людей, що опікуються здоров’ям нації і розвивають цей рух в Україні. Для Suzuki це можливість показати, наскільки нерозривно пов’язані люди та автомобілі у наш час. Наш модельний ряд  кросоверів та зокрема новинка Suzuki Vitara – це надійний помічник у будь-якій справі, адже допомагає не відволікатися на якість покриття у місті чи передмісті, а бути зосередженим на свої цілях. А для тих, хто не знає кордонів у своїх поїздках та місцях для тренувань, ми презентуємо влітку нову генерацію легендарного позашляховика Suzuki Jimny, який допоможе дістатися майже до будь-якої точки.

Нам надзвичайно приємно продемонструвати свої новинки під час бігових заходів аудиторії, яка цінує рух і насолоджується процесом і дорогою до фінішу не менше, ніж ми в Suzuki.

Ми вдячні Run Ukraine за довіру супроводжувати лідерів марафонів та напівмарафонів та можливості запросити наших клієнтів та лоялістів бренду приєднуватися до бігової спільноти #RunwithSuzuki і відчувати радість від руху»,”прокоментувала Бренд-директор Suzuki в Україні Наталія Хмара.  

 

У 2019 році в Україні відбудеться 6 масових бігових змагань у Лізі Run Ukraine в таких містах, як Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Запоріжжя і об’єднає більше 40 000 бігунів як любителів, так і професіоналів.

 

 

Довідка:

ДП «АВТО Інтернешнл» – офіційний дистриб’ютор автомобілів і мототехніки SUZUKI в Україні. Компанія працює на вітчизняному ринку більше 20 років і постачає українцям автомобілі, адаптовані до наших умов експлуатації. Розвинена дилерська мережа по всій країні має широкий вибір автомобілів та запчастин зі складу.

Run Ukraine – організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

Компанія є організатором бігової ліги Run Ukraine Running League, що включає в себе шість спортивних заходів в п’яти містах України.