• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

09.06.2021

Sportbank став титульним партнером забігів 10 км в рамках Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021

Титульним партнером дистанції 10 км в рамках заходів Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 став мобільний банк sportbank. 

 

Бігова Ліга цього року включає:

 

Відтепер всі учасники Бігової Ліги Українських Мейджорів та клієнти sportbank зможуть отримати додатковий кешбек. Так, окрім постійного кешбеку Run Ukraine в розмірі 10%, при оплаті реєстрації на забіги Ліги за допомогою картки Visa від sportbank, власник отримає додатково 15% кешбеку на свій рахунок. 

 

«Підтримка українців в їхньому прагненні вести активний спосіб життя — це невід’ємна частина стратегії розвитку sportbank. Ми активно рухаємося в цьому напрямку, обираючи найкращих партнерів для ефективної синергії та співпраці. Я впевнений, що кожен повинен відповідати за те, на чому розуміється найкраще. Тому ми  концентруємось на розвитку мобільного додатку та його функціональності, а Run Ukraine займуться організацією наймасштабніших бігових подій в нашій країні», — коментує CEO sportbank Денис Саприкін.

 

«Для Run Ukraine партнерство зі sportbank дуже важливе, адже ми маємо спільні пріоритети — підтримувати та заохочувати людей, захоплених бігом.

Співпраця зі sportbank — це впровадження нових стандартів та різноманітних сервісів, які ми хочемо реалізувати разом, від програми лояльності до можливості кредитування.

Разом ми створюємо продукт, якість якого буде належно оцінена учасниками», — прокоментував партнерство генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

 

Довідка:

Sportbank — сучасний мобільний додаток для українців, захоплених спортом і активним способом життя, що містить великий вибір банківських послуг.

Спільний проєкт IT-компанії Dyvotech і компанії N1. Засновники — Денис Саприкін і Никита Ізмайлов.

Sportbank працює без відділень, видає картки на базі ліцензій двох банків — АТ «Оксі Банк» та АТ «ТАСкомбанк». 

Отримати картку можна безкоштовною кур’єрською доставкою, або в точці видачі АТ «ТАСКОМБАНК». У Державному реєстрі банків №45. Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011. АТ «Оксі Банк». У Державному реєстрі банків №45. Ліцензія № 247 від 15.11.2011 р.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

 

Контакти для ЗМІ:

email: [email protected]

 

Вікторія Веремієнко

тел.: 067 995 2767

email: [email protected]