• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

13.05.2019

Сотні любителів бігу випробували себе під час тестового забігу Long Training

 

Цими вихідними більше 250 любителів бігу зібралися протестувати свою функціональну готовність до дніпровського півмарафону 4th Interpipe Dnipro Half  Marathon, який цього року пройде 26 травня.

 

Тестовий забіг Long Training організатор заходу, компанія Run Ukraine провела в найкращих традиціях програми підготовки до півмарафону. Перед стартом всі учасники отримали стартові номери з електронним чіпом для фіксації результату та робили фото на фоні брендволу.

Після запальної розминки, яку провела тренер Run Ukraine, бігуни вийшли на старт та у змагальному темпі подолали дистанцію, яку попередньо обрали під час реєстрації на сайті interpipe.dniprohalfmarathon.org: 5 км, 10 км чи 15 км.

 

Допомагали бігунам тримати темп впродовж Long Training пейсмейкери із різним темпом: 01:29, 01:39, 01:49, 01:59 та вперше з’явились пейсмейкери із темпом 02:09, 02:19.

На фініші бігунів чекала зона гідратації та підтримка близьких.

 

Результати Long Training фіксувалися за допомогою електронної системи хронометражу. Ознайомитись з результатами вже можна на сайті у розділі “Результати 12.05”.