• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

18.06.2020

Run Ukraine запускає велозаїзди в режимі онлайн

За час карантину ви випробували себе на онлайн-фітнес-челенджі та вже стартували на наших онлайн-забігах. Сьогодні ми запускаємо велосипедний напрям – ONLINE CYCLING. Тепер ви зможете не лише бігати за медалі, але й їздити за ними на велосипеді.

Run Ukraine завжди об’єднувала людей, захоплених спортом, здоровим способом життя. Під час карантину єднання набуває додаткових сенсів: де б ми не були – ми не одні, нас багато, ми єднаємося на відстані у єдине глобальне ком’юніті. Онлайн-велозаїзди – це крутий інструмент, який допоможе відчути: ти не сам. Ти долаєш свій Тур де Франс, свою Джиро д’Італія, свою Вуельту тут, в Україні. І разом з тобою це роблять сотні.

 

Ми запускаємо онлайн-велозаїзди у двох форматах: серії CYCLINGTON GRAND TOUR 2020 та CYCLINGTON CHALLENGE 2020.

CYCLINGTON GRAND TOUR 2020 – це серія з 4 заїздів, натхненна найбільшими велогонками світу: Le Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a España. Кожен із заїздів буде тематичним:

На кожному з заїздів можна подолати 30, 60, 100 або 160 км. Для участі потрібно зареєструватися, проїхати обрану дистанцію в дати проведення заходу і надіслати підтвердження (скрін з програми трекінгу типу Strava або посилання на особистий кабінет).

Усі фінішери отримають медалі, для кожного з етапів вона тематична.

CYCLINGTON CHALLENGE 2020 – це челендж на місяць (липень або серпень), упродовж якого велосипедист має 4 рази подолати по 40, 100 або 160 км.

Дані заїздів так само потрібно надсилати у вигляді посилання на Strava або скрінів з програми трекінгу. Усі учасники, які виконають умови челенджу, здобудуть медалі.

Окрім цього, кожного місяця будуть визначені та нагороджені переможці у додаткових номінаціях: Climber (за найбільший набір висоти) та Time trialist (за найбільшу середню швидкість на дистанціях 100 або 160 км).

 

 

Проїхати Тур де Франс або Джиро д’Італія Україною тепер можливо. Кинь собі виклик та зареєструйся на перші онлайн-велозаїзди від Run Ukraine!