• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

28.03.2019

Run Ukraine продовжує співпрацю з брендом спортивного екіпірування Under Armour

 

Компанія Run Ukraine та легендарний американський бренд спортивного екіпірування Under Armour продовжили співпрацю в рамках Run Ukraine Running League 2019.

 

Це означає, що Under Armour, вже традиційно, виступає генеральним спортивним партнером шести бігових заходів сезону 2019 року:

      9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon;

      4th Interpipe Dnipro Half Marathon;

      4th Molokiya Lviv Half Marathon;

      4th Odesa Half Marathon;

      10th Wizz Air Kyiv City Marathon;

      3rd Zaporizhstal Half Marathon.

 

Завдяки високій технологічності та інноваційним рішенням у матеріалах та дизайні, Under Armour робить всіх спортсменів краще, дозволяє розширити власні межі, та відчути неймовірну енергію спорту.

 

 

“Кожного дня виходячи на пробіжку, ми бачимо на бігунах різноманітне спортивне екіпірування. І дуже радію, що все більше людей надають перевагу для занять спортом – Under Armour. Мені приємно відчувати й вплив нашої плідної співпраці з брендом в рамках Run Ukraine Running League. Адже минулого року бренд був вперше офіційно представлений в Україні, команда Run Ukraine і спортсмени змогли познайомитись з технологічним одягом, взуттям та аксесуарами. А вже цього року ми бачимо значний ріст прихильників бренду. Ми задоволенні минулорічною співпрацею, саме тому, і цього року підемо пліч-о-пліч.” – прокоментував генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

 

В рамках спортивного партнерства Under Armour представить офіційні футболки змагань, екіпірування пейсмейкерів та організаційного комітету.

 

 

«Для нас велика честь та відповідальність представити світового технологічного гіганта – Under Armour найбільш масовій спортивній спільноті України. Вимоглива аудиторія атлетів з кожним новим сезоном потребує більше: більше технологічних рішень, покращені параметри матеріалів та розширений функціонал у поєднанні з легкістю та простотою повсякденного використання. І Under Armour-у є що запропонувати: новітні кросівки серії HOVR з датчиками руху та Bluetooth передавачем, які поєднуються з додатком бренду UA MapMyRun та надають масу нових можливостей і переваг; технології в одязі, які вже підкорюють космос разом з екіпажем та пасажирами Virgin Galactic; екіпірування для спортсменів різного рівня підготовки відповідно до їх індивідуальних потреб. Under Armour робить тебе краще. »

Павло Колесник – Маркетинг менеджер Under Armour

 

Для довідки:

 

Under Armour – виробник спортивного екіпірування та обладнання, який перевернув розуміння образу спортсменів в світовому масштабі. Інноваційна продукція бренду, розроблена з метою зробити всіх спортсменів краще, продається по всьому світу для атлетів різних рівнів підготовки. Платформа Under Armor Connected Fitness ™ підтримує найбільше в світі фітнес співтовариство завдяки ряду мобільних додатків: UA MapMyRun, MapMyFitness, MapMyWalk, Endomondo і MyFitnessPal. Штаб-квартира Under Armour знаходиться в Балтіморі, штат Меріленд. Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайті компанії.

 

 

Run Ukraine – організатор найбільш масштабних бігових подій України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові заходи найвищого рівня та надихати людей займатися бігом. Компанія є організатором бігової ліги Run Ukraine Running League, що включає у себе шість заходів у п’яти містах України. Це: 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon, 4th Interpipe Dnipro Half Marathon, 4th Molokiya Lviv Half Marathon, 4th Odesa Half Marathon, 10th Wizz Air Kyiv City Marathon, 3rd Zaporizhstal Half Marathon.