• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

11.11.2020

Робота стартової фан-зони у Дніпрі під час 5th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2020 ONLINE скасовується

Друзі, під час кожного онлайн-забігу Ukrainian Majors Running League 2020 ми встановлювали стартову фан-зону, аби ви могли отримати максимум від онлайн-забігу та відчути атмосферу справжнього старту, пробігаючи повз неї у зручний час протягом двох днів івенту.

 

Ми до останнього моменту сподівалися, що зможемо це зробити й під час заключного забігу Ліги — 5th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2020 ONLINE 21-22 листопада в Дніпрі. Але, на жаль, пандемія COVID-19 вносить свої корективи.

 

У зв’язку з постійним збільшенням кількості захворівших на COVID-19 по всій Україні та в Дніпрі зокрема, а також тим, що Дніпро наразі перебуває у «помаранчевій» карантинній зоні, Дніпровська міська рада заборонила організацію стартової фан-зони та встановлення стартово-фінішної арки 21-22 листопада в Дніпрі. Тому ми змушені скасувати заплановані активності в Дніпрі. 

 

 

 

Без стартової фан-зони, арки, пунктів гідратації, професійних фотографів, але з непереборним спортивним духом генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький та організаційний директор компанії Іван Третьяков планують подолати свої кілометри на Січеславській набережній в Дніпрі. Учасники, які також бажають пробігти свій 5th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2020 ONLINE в Дніпрі, можуть приєднатися до команди Run Ukraine та зробити це разом!

 

А взагалі, онлайн-формат унікальний тим, що ми можемо одночасно бігти ювілейний п’ятий Дніпровський півмарафон, перебуваючи будь-де: на правому або лівому березі Дніпра, у Львові або в Запоріжжі, в Україні або далеко за її межами. Ми можемо відчувати підримку одне одного навіть на відстані, бо ми об’єднані бігом.

 

Твої кілометри, твій біг, твоя перемога і медаль — усе буде справжнім навіть онлайн. Тому обирай день (субота чи неділя), зручний час, склади маршрут, взуй улюблені перевірені кросівки, прикріпи до грудей стартовий номер і біжи, незважаючи ні на що! Бережи себе та дотримуйся правил безпеки.

 

 

 

Біжи 5th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2020 ONLINE! Біжи, де б ти не був!