• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

22.04.2022

Проєкт RUN WITH UKRAINE передав 147 тис. грн на підтримку ЗСУ

Благодійний проєкт RUN WITH UKRAINE — віртуальний забіг на підтримку України, який запустила команда Run Ukraine, всього за місяць від старту зібрав 210 199 гривень. 

 

70%* від зібраних коштів — 147 139 гривень — ми вже перерахували у Благодійний фонд Сергія Притули, який займається адресною допомогою частинам Збройних сил України та закупкою необхідної техніки, екіпірування, медикаментів та транспорту для військових, що боронять наші життя та свободу. 

 

Також Фонд Притули займається доправленням і розподілом гуманітарної допомоги для цивільних людей, які постраждали від російського вторгнення. Фонд відкрив власні логістичні пункти на кордоні з Польщею та у Львові для ефективного доправлення вантажів з Європи до України. 

 

До проєкту RUN WITH UKRAINE долучилися не лише українці, а й бігуни ще з 27 країн світу! Активну участь у заході беруть українці, також долучилися бігуни з Австралії, Італії, Франції, Британії, США, Швейцарії, Естонії, Кіпру, Польщі, Румунії, Бельгії, Чехії, Ірландії, Австрії, Фінляндії та навіть з Китаю та Алжиру. Нас підтримує увесь світ!

Команда Run Ukraine щиро вдячна кожному, хто долучився до нашої ініціативи!

 

І ми не зупиняємося та біжимо далі! Реєстрація триває, а наша загальна ціль — усім разом пробігти 6993 кілометри, довжину державного кордону України. 

Зареєструватися

 

Також ви можете зробити додатковий благодійний внесок, придбавши спеціальний сертифікат у нашому магазині.

Зробити благодійний внесок

 

Окрім того, є можливість придбати особливий подарунковий сертифікат — “Підвішену реєстрацію”. Це додаткова можливість допомогти країні та подарувати реєстрацію біговим друзям.

 

Допоможемо разом! Пробіжимо 6993 км заради України разом! 💙💛

#runwithukraine

*30% від суми зібраних грошей йде на мінімальну підтримку команди Run Ukraine.