• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

08.04.2020

Перереєстрація на 2021 рік та повернення коштів – Run Ukraine запроваджує безпрецедентні можливості для бігунів, зареєстрованих на забіги в 2020 році

Друзі!

Ми почули ваші коментарі, пропрацювали технічні можливості та йдемо вам назустріч. Ми розробили для вас низку можливостей, які дозволять вам взяти участь у наших заходах та отримати від цього максимум задоволення, незважаючи на те, що плани частково спаплюжив коронавірус.

Перенесення реєстрації на 2021 рік

Вперше в історії Run Ukraine ми пропонуємо бігунам, які придбали реєстрацію на всю Лігу 2020 року, перенести реєстрацію на ВСІ етапи Ліги на наступний, 2021 рік. Це відбудеться без жодних доплат.

Повернення коштів за реєстрацію

Як і раніше, бігунам, яким не підійшли нові дати заходів, ми пропонуємо перенести реєстрацію на будь-який інший забіг сезону. Якщо ж вам не підходить жодна інша дата, тепер ми надаємо можливість повернути вартість придбаної реєстрації на кешбек-рахунок в Run Ukraine. Ця сума залишається за вами, і ви зможете витратити її на придбання інших реєстрацій або товарів у нашому магазині до 31.12.2021 року включно. 

Також хочемо наголосити, що обнулення кешбеку на ваших особистих рахунках 31.12.2020 НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ. Накопичені за 2020 рік бонуси ви зможете витратити і в 2021 році також.

 

УВАГА! Для того, щоб скористатися новими можливостями, до 31 травня 2020 року включно напишіть на пошту [email protected].

 

Ми дякуємо вам усім за розуміння та довіру. У цей час вони особливо важливі для нас, адже ваша підтримка надає нам сил рухатися далі.

Скоро зустрінемося на стартах!

 

Щиро ваші,

Run Ukraine💙💛