• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

02.11.2021

Онлайн-лекція. Варіабельність. Важливість моніторингу змін інтервалів між серцевими скороченнями у процесі підготовки до півмарафону

Run Ukraine продовжує серію онлайн-лекцій в рамках підготовки до 6-го ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКОГО ПІВМАРАФОНУ 2021, який відбудеться 14 листопада.

 

Тема наступної лекції — “Варіабельність. Важливість моніторингу змін інтервалів між серцевими скороченнями у процесі підготовки до півмарафону”.

 

Лектор: Руслан Гайдай — керівник проекту тVOя Лабораторія, дипломований реабілітолог, багаторазовий учасник спортивних конвенцій, організатор та ведучий семінарів з функціонального тренінгу та реабілітації, засновник проектів UniFit, UniBox, UT, АвантюраХ2. Досвід тренерської діяльності — 10 років.

 

Руслан розкаже про роботу серця та важливість моніторингу та контролю його показників у тренувальному процесі, а також поділиться власним досвідом.

 

Лекція відбудеться 4 листопада о 16:00 на facebook-сторінці Dnipro Half Marathon.

 

Дивитися лекцію

 

Участь у лекції безкоштовна. Ви можете залишати свої запитання у коментарях на facebook-сторінці події.

 

Довідка:

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.