• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

23.11.2021

Нікополь та Харків, Полтава та Одеса, Кам’янське та Київ: як пройшов  6-й ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН Онлайн

 

13-21 листопада відбувся завершальний, п’ятий етап Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 від Run Ukraine — 6-й ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 Онлайн.

Через погіршення епідемічної ситуації у Дніпрі, пов’язаної із захворюванням на COVID-19, захід відбувся в онлайн-форматі.

 

У 6-му ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКОМУ ПІВМАРАФОНІ 2021 Онлайн взяли участь 1856 бігунів з 153 різних населених пунктів України, а також учасники з Австрії, Бельгії, Болгарії, Чехії, Норвегії та Польщі. Вперше у забігу в онлайн-форматі бігли понад 200 дітей. Найстаршому учаснику заходу — Миколі Лещенко — 72 роки, він з Маріуполя і долав півмарафонську дистанцію. На старт також вийшли 50 учасників бойових дій АТО.

 

 

Кожен учасник, зареєстрований на 6-й ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021, зміг подолати обрану дистанцію (від 4,2 до 21 км) з 13 по 21 листопада у будь-якому місці за власним маршрутом. Такий формат дає можливість кожному учаснику пробігти свою дистанцію та стати частиною масштабної спортивної події, незалежно від того, де він знаходиться в дні старту — у Львові чи Харкові, в Полтаві чи в Одесі, на правому чи лівому березі Києва. І під час такого онлайн-забігу все по-справжньому: з фінішною стрічкою та пам’ятною медаллю. 

 

“Це був найважчий момент у цьому сезоні відміна події за 2 тижні. Наче ми знову пережили весну 2020 року. Я дякую усім за розуміння, усім, хто прийняв ситуацію, вийшов і пробіг 6-й ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021 онлайн. 

Наступний сезон уже анонсовано, я сподіваюсь, що до весни ми наберемо імунітету в суспільстві, і проведемо довгоочікуваний Interpipe Dnipro Half Marathon 2022”, — сказав генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

 

Півмарафонську дистанцію на 6-му ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКОМУ ПІВМАРАФОНІ 2021 Онлайн здолали представники бігового клубу для дітей з інвалідністю “Рука об руку”.

У заході також брали участь корпоративні команди, найбільшою з яких стала команда титульного партнера заходу — компанії “ІНТЕРПАЙП”. 180 учасників долали свої дистанції в Дніпрі, Нікополі та Новомосковську.

 

“Вже шість років поспіль ІНТЕРПАЙП підтримує Дніпровський півмарафон та власне бігове ком’юніті. Ми всіляко заохочуємо до здорового способу життя наших співробітників і містян, поруч з якими живемо та працюємо. Та понад усе нас згуртувала пандемія: від самого початку компанія допомагає лікарням Дніпра та області, а 70% співробітників ІНТЕРПАЙП вже вакциновані. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми подолаємо епідемію та вже в травні зберемося на довгоочікуваний страт разом“, — відзначила Людмила Новак, начальник управління комунікацій ІНТЕРПАЙП.

 

Обличчями 6-го ІНТЕРПАЙП ДНІПРОВСЬКОГО ПІВМАРАФОНУ 2021 Онлайн стали три різні герої: майстер спорту міжнародного класу, учасник Олімпійських ігор-2012 Іван Бабарика, бігунка-любителька, ультрамарафонець, кранівниця Олена Кучер та  український параатлет В’ячеслав Кулаковський. Їх об’єднує одне — любов до бігу. 

 

Нагадаємо, цього року Бігова Ліга Українських Мейджорів 2021 від Run Ukraine включала п’ять заходів:

 

Кожен учасник, який здолав усі п’ять стартів серії, отримає особливу, шосту медаль фінішера Бігової Ліги Українських Мейджорів 2021 від Run Ukraine.

 

Організатор — Run Ukraine

Титульний партнер — ІНТЕРПАЙП

 

Довідка:

ІНТЕРПАЙП — українська промислова компанія, що спеціалізується на виробництві сталевих труб та коліс для залізничного транспорту. Виробництва компанії розташовані в Дніпропетровській області, а головний офіс знаходиться у місті Дніпро. У 2012 році компанія відкрила побудований з нуля сучасний металургійний завод ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

 

Контакти для ЗМІ:

email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

тел.: 067 995 2767

email: [email protected]