• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

09.07.2020

На крок ближче до мрії: Run Ukraine відкрила реєстрацію на чотири фінальних забіги SPORTBANK DREAM RUNNING SERIES

Час розкривати карти: анонсуємо дати чотирьох фінальних онлайн забігів, присвячених Риму, Парижу, Празі та Чикаго та відкриваємо на них реєстрацію. SPORTBANK ROME RUN запланований на вікенд 29-30 серпня, SPORTBANK PARIS RUN — на 12-13 вересня, SPORTBANK PRAGUE RUN — на 26-27 вересня, SPORTBANK CHICAGO RUN — на 3-4 жовтня.

 

Позаду вже половина бігового літа, три онлайн-забіги мрії та червневий HERO CHALLENGE. 2130 бігунів-мрійників, натхненних Києвом, Нью-Йорком і Берліном, подолали свої дистанції, отримали  медалі та залишили безліч теплих відгуків у соцмережах. Ще 211 пройшли червневий біговий челендж і незабаром отримають заслужені медалі. А для багатьох бігунів найсміливіші виклики ще попереду.

Впевнені, що у тебе ще багато запалу та сил на нові звершення, тож саме час відкривати реєстрації на фінальні чотири забіги SPORTBANK DREAM RUNNING SERIES! Що, власне, ми і робимо. Знайомся з датами забігів, хутчіш реєструйся та роби крок назустріч заповітній мрії!

 

Розклад SPORTBANK DREAM RUNNING SERIES:

 

Стати учасником онлайн-забігів SPORTBANK DREAM RUNNING SERIES може кожен охочий, незалежно від того, де він перебуває і де планує здійснити забіг. Усе, що потрібно для участі, — це бажання та власна уява. Наразі онлайн, а незабаром і справжній Лондон чи Париж підкориться тобі. Адже саме так працює візуалізація мрії. Готові зробити крок назустріч мрії?