• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

11.05.2016

Розпочато підготовку до першого Дніпропетровського півмарафону.

ОРД1Цієї суботи,  30 квітня у Дніпропетровську відбулося перше тренування з бігу Dnipro. Open Run Day –  це серія безкоштовних бігових тренувань головне завдання яких підготувати дніпрян до INTERPIPE Dnipro Half Marathon, який відбудеться  22 травня.

Перше тренування, яке відбулося на Фестивальному причалі зібрало більше сорока любителів бігу. Спочатку  бігуни розігрілися на аеробній розминці, а далі, усіх присутніх поділити на дві групи, в залежності від рівня підготовки і кожна група займалася із своїм тренером.

Тренерами цього разу були імениті спортсмени Світлана Твердохліб та Анатолій Твердохліб, а спеціальним гостем тренування став генеральний директор компанії Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Мешканка Дніпропетровська Ірина Сомова поділилася своїми враженнями від тренування: «Я бігаю ранками вже майже рік, роблю це для себе, адже біг допомагає підтримувати форму та прокинутися зранку. Ніколи не тренувалася із професійними тренерами,а сьогодні дізналася дуже багато цікавого. До півмарафону, звісно, я ще не готова, а ось 5 кілометрів 22 травня залюбки пробіжу».

Наступне тренування  Dnipro. Open Run Day №2 відбудеться 7 травня, о 9:00 на Монастирському острові.

Слідкуйте за деталями на сайті: dniprohalfmarathon.org

За додатковою інформацією звертайтеся:

 Вікторія Веремієнко

email: [email protected]

 Анна Гордійчук

Email:[email protected]