• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

29.04.2016

Розпочато безкоштовні тренування з бігу.

OpenRunDay

Вже цієї суботи, 30 квітня у Дніпропетровську розпочнеться серія безкоштовних бігових тренувань – Open Run Day. Місто готуватиметься до Дніпропетровського півмарафону.

Відкриті тренування з бігу, які набули популярності у Києві, тепер відбудуться і у Дніпрі!

7 субот поспіль, незважаючи на погоду, Run Ukraine проводили безкоштовні тренування в найгарніших місцях столиці, готуючи всіх бажаючих до головного забігу весни – Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Тепер на черзі Дніпропетровськ і підготовка до INTERPIPE Dnipro Half Marathon, який відбудеться 22 травня! Отже, вже в цю суботу – 30 квітня – ми проведемо перше тренування на набережній!

Ми збираємося на Фестивальному причалі (вул. Січеславська набережна) о 9:00, знайомимося одне з одними і нашими тренерами. Оксана Кучина проведе розминку, після чого бігуни розподіляться на дві групи: новачки та досвідчені.

Тренери, як завжди, на Open Run Day будуть справжні професіонали:

Світлана Твердохліб: майстер спорту з легкої атлетики, член збірної України, срібний призер Кубка Європи з бігу на 400м (Ліллехаммер, 1994р.), срібний призер 18 Всесвітньої Універсіади з бігу на 800м (Фукуока, 1995р.), призер Чемпіонатів України 1993-2000р.

Анатолій Твердохліб: майстер спорту з легкої атлетики, призер Чемпіонатів України, міжнародних змагань з легкої атлетики в Польщі 2004р.

Відкривати тренування буде спеціальний гість з Києва – Дмитро Черніцький – СЕО Run Ukraine, засновник Nova Poshta Kyiv Half Marathon, Interpipe Dnipro Half MarathonOdesa Half Marathon 2016, Wizz Air Kyiv City Marathon.

Деталі тут: https://www.facebook.com/events/629413523880941/