• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

29.04.2022

Благодійний NFT-проєкт Run Ukraine направив зібрані кошти на підтримку України

Благодійний NFT-проєкт, який запустила команда Run Ukraine, усі зібрані кошти віддає на підтримку та потреби України та українців.

 

Так, на благодійність вже перераховано 14 500 гривень. З них 50% (7250 грн) перерахували у Благодійний фонд Сергія Притули, який займається допомогою частинам Збройних сил України та закупкою техніки, екіпірування, медикаментів і транспорту для військових. 

 

Ще 50% грошей (7250 грн) було направлено до волонтерської організації Batthelp. Основний напрямок роботи Batthelp — адресна допомога батальйонам ЗСУ, закупка необхідної техніки та екіпірування, допомога у логістиці та адресна гуманітарна допомога. 

 

Нагадаємо, Run Ukraine запустила благодійний проєкт — колекцію NFT-токенів. NFT-колекція присвячена Україні, на території якої сьогодні йде жахлива війна, розпочата росією 24 лютого 2022 року.

 

У NFT-проєкті Run Ukraine декілька колекцій токенів — постерів на підтримку України. Наразі запущено колекції “Мир”, “Міста України”, “Спорт”. Це більше 50 унікальних лотів, вартість кожного з них — від 10$. 

Придбати NFT можна на платформі Binance.

 

Ми запрошуємо до співпраці дизайнерів. Ви можете передати нам свої діджитал-малюнки, 100% від продажу яких буде направлено на благодійність. З питань співпраці пишіть на пошту [email protected].

 

Довідка:

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

 

Batthelp — волонтерська організація, яка з’явилася у лютому 2022-го після початку російсько-білоруської загарбницької війни.