• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

02.07.2021

Біг рятує життя: Run Ukraine підтримав благодійну акцію “Твоя Опора” та “Автострада” 

Run Ukraine спільно з групою компаній “Автострада”, фондом “Твоя Опора” та Машею Єфросініною, ініціювала благодійну акцію “Кілометри життя”.

 

Мета акції — збір коштів на закупівлю реанімаційних місць Draeger для реабілітації дітей з вродженими важкими патологіями розвитку. Обладнання буде працювати у відділенні реанімації Інституту Педіатрії, Акушерства та Гінекології (ІПАГ), в якому щороку отримують шанс на одужання більше 200 дітей.

 

Долучитися до акції “Кілометри життя” може кожен, власними кілометрами під час пробіжки.

 

Кожен кілометр з відкритої групи Run Ukraine у додатку Strava буде зараховано до акції “Кілометри життя” (до 24 серпня). Усі подолані кілометри група компаній “АВТОСТРАДА” помножить на 10 грн та перенаправить на допомогу новонародженим дітям в Інститут Педіатрії, Акушерства та Гінекології на придбання двох комплектів реанімаційних місць Draeger. 

 

1 км = 10 грн на благодійність.

 

Як долучитися до акції “Кілометри життя”:

1) натиснути “Піду” у події https://fb.me/e/GJbG72d9

2) завантажити додаток Strava та приєднатися до групи за посиланням

3) щоразу, під час пробіжки, вмикати додаток Strava, щоб кілометри зарахувались до загального заліку

 

Приєднуйтесь до акції та передавайте челендж друзям у своїх соціальних мережах — #ТвоїКілометриРятуютьЖиття!

 

Окрім того, усі кілометри, які подолали учасники 6-й МОЛОКІЯ ЛЬВІВСЬКИЙ ПІВМАРАФОН 2021, який відбувся 27 червня, також зараховано до акції “Кілометри життя”.

 

Довідка:

 

ІПАГ є єдиним в Україні науково-практичним закладом, що допомагає народженим дітям з патологіями та передчасно новонародженим із усієї країни. Передусім тим, кому не можуть надати допомогу за місцем проживання. Для таких майбутніх мам та хворих дітей ІПАГ є останньою надією на одужання та здорове життя. 

 

Інститут — бюджетна організація, а отже фінансується із державної казни. Щороку ІПАГ потребує 66 млн грн. лише на медичні препарати. Цьогоріч було виділено 12% від необхідної суми, що катастрофічно мало. А про модернізацію обладнання і мови не йде — кошти на це не передбачені взагалі.