• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

23.09.2019

“Біг допомагає мені перезавантажитись, але машина – це єдине місце, де можна побути наодинці” – Олександр Педан

Він – телеведучий, влогер та тато двох дітей. Він – це Олександр Педан, і він живе напрочуд активним життям, встигаючи все чи принаймні майже все.

 

Відновлюватися від стресу та перезавантажуватися йому допомагає спорт (як стверджує шоумен, він встиг протестувати понад 30 видів спорту з бігом включно), а сховку від шаленого ритму життя Олександр Педан шукає усередині автомобіля, який для нього є чи не єдиною можливістю побути наодинці, сховатися від дітей та роботи, відпочити від усього на світі.

 

Run with Suzuki для Олександра Педана – це не пафосні слова, а стиль життя. Заняття бігом та автомобіль допомагають йому залишатися в гармонії з реальністю та встигати значно більше. Ми з нашим автомобільним партнером Suzuki перевірили це, вирушивши з Олександром на одноденний “марафон”: робота, зйомки, JuniorZ та пробіжка.

Що вийшло з цієї подорожі, чому Олександр розпочав кар’єру влогера, як надихнути молодь на заняття спортом та чи можливо встигати все – читайте у спецпроєкті bit.ua за посиланням та надихайтесь.