• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

09.04.2020

6 найпопулярніших запитань про перенесення заходів Run Ukraine на нові дати

Друзі!

Рішення про перенесення заходів Under Armour Ukrainian Majors Running League 2020 на нові дати через пандемію не було для нас простим. Так само ми розуміємо, що воно не було простим і для вас, адже кожен із вас мав свої бігові плани на цей рік і навряд очікував такої глобальної “перетасовки” бігових заходів по всьому світу.

Ми почули коментарі учасників, пропрацювали технічні можливості та йдемо вам назустріч. Ми розробили для вас низку можливостей, які дозволять вам взяти участь у наших заходах та отримати від цього максимум задоволення, незважаючи на те, що плани частково спаплюжив коронавірус.

Отже, відповідаємо на найактуальніші зараз запитання:

 

  1. Коли відбудуться заходи Under Armour Ukrainian Majors Running League у 2020 році?

Усі сім заходів відбудуться у другому півріччі 2020 року:

Залежно від розвитку пандемії в Україні та світі в календарі можливі зміни.

 

  1. Що з моєю реєстрацією? Вона “згорає”?

Ні, всі придбані реєстрації зберігаються за учасниками та будуть актуальними для нових дат.

 

  1. Мені не підходить нова дата проведення заходу. Що робити?

Якщо нова дата виявилася незручною для учасника, він може перереєструватися на будь-який інший забіг Ліги. Для цього до 1 липня 2020 року потрібно написати на пошту [email protected].

 

  1. Мені не підходить жодна з дат. Поверніть кошти!

NEW. Ви можете повернути вартість придбаної реєстрації на кешбек-рахунок в Run Ukraine, який можна буде витратити на придбання інших реєстрацій або товарів до 31.12.2021 року. Таким чином ви зможете обрати будь-який забіг Run Ukraine у 2021 році та сплатити до 50% його вартості за допомогою кешбеку.

Для цього до 31 травня 2020 року включно напишіть на пошту [email protected].

 

  1. Я хотів пробігти всі заходи Ліги та отримати медаль фінішера Ліги, але тепер через нові дати не зможу взяти участі в одному з заходів. Що робити?

Розуміючи, що через перенесення заходів багатьом бігунам доведеться переглядати свої плани на цей біговий сезон, ми в Run Ukraine переглянули правила отримання медалі фінішера Бігової Ліги Under Armour Ukrainian Majors Running League. Так, учасникам буде дозволено пропустити один старт. Тож фінальну медаль фінішера Бігової Ліги Українських Мейджорів отримають всі бігуни, які упродовж сезону візьмуть участь у 6 або 7 заходах Ліги.

 

  1. Я придбав реєстрацію на всю Лігу, а тепер не зможу її пробігти. Що робити?

NEW. Ви можете перенести реєстрацію на ВСІ етапи Ліги на наступний, 2021 рік. Для цього до 31 травня 2020 року включно напишіть на пошту [email protected].

 

NEW. Також хочемо наголосити, що обнулення кешбеку на ваших особистих рахунках 31.12.2020 НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ. Накопичені за 2020 рік бонуси ви зможете витратити і в 2021 році також.

 

Ми дякуємо вам усім за розуміння та довіру. У цей час вони особливо важливі для нас, адже ваша підтримка надає нам сил рухатися далі.

Скоро зустрінемося на стартах!

 

Щиро ваші,

Run Ukraine💙💛