• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

25.11.2020

25 листопада набули чинності зміни до ПДР в Україні, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів

 

Сьогодні, 25 листопада, набули чинності зміни до правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів.

 

☝️Відтепер у темний час доби або в умовах недостатньої видимості пішоходи повинні використовувати світлоповертальні елементи на одязі. Зокрема, світлоповертальні елементи ОБОВ’ЯЗКОВІ для пішоходів, які рухаються проїжджою частиною або узбіччям.

 

Тому, якщо ти виходиш на пробіжку рано вранці, коли ще темно, або ввечері, обов’язково подбай про те, щоб на твоєму екіпі були світлоповертальні елементи. Це можуть бути спеціальні стрічки, наліпки, жилети або світлоповертальні елементи на самому одязі.

 

Якщо ти будеш ⚡️яскравим і помітним, це допоможе водієві побачити тебе здалеку, знизити швидкість і обережно проїхати. Тому, друже, будь ласка, звертай увагу на наявність світлоповертальних елементів під час вибору спортивного екіпірування для пробіжки.

 

Будь уважним під час пробіжки, коли темно, туманно, дощить чи сніжить. Краще не бігай у навушниках, аби чути шум міста, у тому числі автівку, що наближається.

 

Бережи себе 💙