• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

22.04.2016

ІНТЕРПАЙП став титульним спонсором найбільшого бігового напівмарафону у Дніпропетровську – Dnipro Half Marathon

INTSTEEL_fasad_TUNNE_

Шановні бігуни, ми раді повідомити, що ІНТЕРПАЙП став титульним спонсором найбільшого бігового півмарафону у Дніпропетровську – Dnipro Half Marathon. У цей день центр міста перетвориться на величезну бігову доріжку.

«Ми хочемо, щоб в нашому місті проходило більше трендових активностей. Щоб сучасні види міського проведення часу, які популярні в Європі, були доступні і в Дніпропетровську», – повідомив директор з корпоративних відносин компанії ІНТЕРПАЙП Дмитро Кисилевський.

Здоровий і активний спосіб життя – частина корпоративної культури ІНТЕРПАЙП. Багато молодих співробітників займаються спортом. Для деяких з них успішно пройти свою півмарафонську дистанцію може стати метою, заради якої варто ще більше тренуватися. Ми віришо, що ця масштабна спортивна подія приверне багато учасників. І півмарафон у Дніпропетровську стане таким популярним, як і в Києві.

«Разом з ІНТЕРПАЙП ми зможемо організувати біговий захід, який доведе, що регіональні старти варті уваги не лише любителів бігу, але і професійних спортсменів. INPERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016 стане зразком якості регіональних напівмарафонів. Запрошую всіх взяти участь! Реєструйтеся на сайті півмарафону», – повідомив Дмитро Черницький, CEO Run Ukraine, генеральний менеджер INPERPIPE DNIPRO Half Marathon 2016.