• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Новини

16.05.2018

Вже цієї неділі пройде Дніпровський півмарафон 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon

 

15 травня у будівлі Дніпровської міської ради відбулась прес-конференція з нагоди проведення міжнародного Дніпровського півмарафону 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon, який відбудеться 20 травня 2018 року. Цього року організатор події, компанія Run Ukraine планує зібрати рекордну кількість учасників – більше 3 000 бігунів з різних країн світу.

 

“Дніпровський півмарафон 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon другий етап бігової ліги Run Ukraine Running League 2018. Вже 20 травня Дніпро стане центром бігової України та збере більше 3 000 учасників не лише з України. Зараз вже зареєстровані учасники із США, Франції, Білорусії та інших країн. Це рекордна кількість учасників за весь час проведення заходу. Призовий фонд цього року становить 85 600 грн, що на 36 000 тисяч гривень більше, ніж минулого року. Він буде розподілений між п’ятьма першими фінішерами серед чоловіків та жінок в абсолютній першості, грошову винагороду також отримають ті учасники, що посядуть перше, друге і третє місця в семи вікових категоріях серед чоловіків та жінок. Біговий рух у нашій країні розвивається – і біг стає каталізатором спортивного туризму”,говорить Генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Традиційно Дніпровський півмарафон відбувається за підтримки Дніпровської міської ради, співорганізатором заходу є громадської організації Start Dnipro.

 

Дніпровський півмарафон – один з найбільший спортивний захід в Україні. Я хочу зазначити, що Європейська легкоатлетична асоціація поставила нашому напівмарафону – 5 зірок. Тому коли ми говоримо, що Дніпро – спортивна столиця, це цілком обгрунтовано. Чекаємо усіх небайдужих 20 травня на 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon”зазначив Олександр Шикуленко, заступник міського голови.

 

3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon пропонує дистанції на будь-який смак, тож долучитися до міжнародної бігової спільноти та перевірити свої сили можуть як початківці, так і досвідчені бігуни. Для учасників цього року в рамках бігової події заплановані три індивідуальні дистанції: 21,0975 км, 5 км і 2 км. Для тих, хто відчуває, що півмарафонська дистанція поки не для них, передбачені естафетні забіги 1х10 км+1х11 км під назвою HeForShe Kyiv Half Marathon Relay та 3х5 км+1х6 км Under Armour Relay.

 

«Цього року ми значно розширили коло учасників марафону. Протягом травня проводилися відкриті тренування у Дніпрі, Нікополі, Новомосковську та Кам’янському. Збільшилася бігова команда Інтерпайп. Ми вирішили, якщо наші співробітники долучилися до активного способу життя, то цілком можливо, що і у інших компаній це вийде. Тому провели проект Office Challenge, де 12 керівників з різних компаній Дніпра протягом двох місяців тренувались для того, щоб подолати свій перший забіг на INTERPIPE Dnipro Half Marathon», – зазначив директор з корпоративних відносин компанії INTERPIPE Дмитро Кисилевський.

 

В рамках Дніпровського півмарафону вперше проходить “Фандрайзинг марафон – 2018. Дніпро”. Його мета – збір коштів на підтримку проектів трьох благодійних фондів на платформі Української біржі благодійності. Збір коштів триватиме до 25 травня включно.

На дистанції 2 км в рамках 3rd INTERPIPE Dnipro Half Marathon відбудеться благодійний забіг, учасники якого збиратимуть кошти на обладнання кабінету реабілітації Дитячої обласної лікарні.

Зареєструватися на подію можна на офіційному сайті: https://interpipe.dniprohalfmarathon.org/

 

УВАГА: 19 та 20 травня, у зв’язку із проведенням масової бігової події, рух автотранспорту буде ускладненим у місті! Ознайомитись із графіком перекриття можна на офіційному сайті події: https://interpipe.dniprohalfmarathon.org

 

Титульний спонсор – INTERPIPE.

Організатор – Run Ukraine.

Співорганізатор – громадська організація Start Dnipro.

 

Для ЗМІ:

Реліз укр.: https://goo.gl/g9RS9q

Реліз рос.: https://goo.gl/LzhMtp

Завантажити фотографії з прес-конференції: https://fex.net/106559267623

 

Контакти:

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]

 

Оксана Модієвська

моб.тел: + 380 50 243 71 50

email: [email protected]