• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

18.05.2017

Відкрита акредитація ЗМІ на INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017

Запрошуємо журналістів вас на велике бігове свято!

28 травня Дніпро прийматиме головну бігову подію міста INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 – другий за ліком Дніпровський міжнародний півмарафон, організований компанією Run Ukraine. Цього року  захід збере близько 3000 учасників та 8000 глядачів.

Для ЗМІ діє попередня обов’язкова акредитація за посиланням goo.gl/forms/paWTn8Y0NIGs7ax42

У порівнянні з торішнім Дніпровським півмарафоном, зросте і кількість учасників, і розмір призового фонду. Цього року він складатиме 50 000 гривень. Нагороджувати будуть абсолютних переможців серед чоловіків та жінок на дистанції 21, 0975 км. На цій дистанції також будуть визначати найшвидших серед мешканців Дніпра. Оновився цього разу і маршрут головної дистанції. Пролягатиме він вздовж Дніпровської набережної, старт і фініш – на центральній Площі Героїв Майдану.

INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 – це біговий захід, участь у якому доступна для кожного. Традиційно організатори пропонують учасникам чотири індивідуальні дистанції: 21, 0975 км, 10 км, 5 км та благодійний забіг “Переможці” на дистанції 2 км, мета якого – збір коштів для придбання спортивних протезів для ветеранів АТО.

Цього року вперше на заході відбудуться:

Традиційно відбудеться дитячий забіг на дистанціях: 1000 м, 500 м і 100 м, на фініші яких кожен маленький учасник отримає свою власну медаль.

Що стосується головних медалей фінішерів дистанції 21, 0975 км, вони відрізняються дизайном від минулорічних. Цього року на медалях буде зображений портрет видатного історика та етнографа – Дмитра Яворницького. Саме його обрала більшість онлайн-голосуванням на сайті півмарафону. Організатори ініціювали створення нового дизайну медалей фінішерів, враховуючи історію міста і образи видатних людей, чия діяльність змінила на краще Дніпро. Окрім фінішерів головної дистанції, медалі отримає кожен учасник естафетного забігу.

Аби гідно підготуватися до змагання, Run Ukraine разом зі співорганізаторами заходу, біговим клубом Start Dnipro, проводять з 1 квітня безкоштовні тренування Open Run Day.

INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 – один із п’яти етапів бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе п’ять стартів у чотирьох містах України.

 

Реєстрація на Дніпровський півмарафон на сайті  dniprohalfmarathon.org

Титульний спонсор – INTERPIPE.

Організатор – Run Ukraine.

Співорганізатор – Start Dnipro.

Контакти для ЗМІ:

Дар’я Савченко

моб.тел: + 38067 209 57  54

email: [email protected]