• Генеральний спортивний партнер
  • Партнер дистанції 10 км
  • Офіційний водний партнер
  • Титульний партнер

Для ЗМІ

27.05.2017

Під час півмарафону у Дніпрі відбудеться соціальна акція «Мій перший кілометр»

Масові забіги в українських містах набирають усе більшої популярності, стаючи справжніми маніфестами здорового способу життя. Але великі відстані не кожному під силу. Втім, є чудовий спосіб зробити перший крок у світ активного та здорового способу життя, подолавши свій перший кілометр. Саме таку  соціальну акцію організує компанія Herbalife під час півмарафону INTERPIPE Dnipro Half Marathon, який відбудеться 28 травня у Дніпрі.

Взяти учать у «Моєму першому кілометрі» зможуть усі бажаючі, незалежно від рівня фізичної підготовки. Цю дистанцію можна долати у будь-якому темпі. Головне не результат, а відчуття атмосфери спортивного свята, до якого долучається людина. Для багатьох участь у такому забігу цілком може стати імпульсом, що відкриє перед ними світ спорту.

Акцію підтримує легенда української легкої атлетики, фітнес-експерт Herbalife Олена Говорова. Вона проводить підготовчі тренування з учасниками, які входять до складу команди Herbalife, та супроводжує їх під час забігу.

Вперше акція «Мій перший кілометр» пройшла у квітні в Києві, зібравши 150 учасників. Окрім Дніпра, цього року Herbalife також планує організувати подібні забіги в Одесі, Львові та Запоріжжі.